160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakarya Büyükşehir afet bölgesine gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehir afet bölgesine gidiyor
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BARTIN, DÜZCE VE ZONGULDAK’A SEFERBERLİK İLAN EDEREK AKOM'DAN 3 ADET VİDANJÖRÜ YARALARIN SARILMASI İÇİN BARTIN'A UĞURLADI.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sel felaketinin yaşandığı Bartın, Düzce ve Zonguldak’a seferberlik ilan ederek AKOM’dan 3 adet vidanjörü yaraların sarılması için Bartın’a uğurladı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sel felaketini yaşayan şehirler için seferber oldu. Başkan Ekrem Yüce, kurmaylarıyla birlikte selin yaralarını sarmaya çalışan bölgelere destek olmak için acil bir toplantı yaptı. Kriz merkezinde gerekli talimatları veren Başkan Yüce ’her türlü desteğe hazırız’ mesajı verdi. Yüce, ilk etapta görev almak üzere 3 vidanjörü personelle birlikte Bartın’a uğurladı. Felaketin yaşandığı bölgelerde yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Yüce, "Tahribatın önlenmesi için çalışacağız" dedi.


Başkan Yüce, "Bartın, Düzce ve Zonguldak’taki sel felaketiyle ilgili dayanışma, kardeşlik elimizi uzatıyoruz. Bartın’a doğru arkadaşlarımızı uğurluyoruz. Vidanjör ve diğer araçlarımızı seferber ettik. Sel bölgesindeki tahribatın önlenmesi için çalışacağız. Tüm bu şehirlerimize geçmiş olsun diyoruz. Kardeşlerimizin yanındayız, en kısa zamanda ziyaret edip inceleyeceğiz. Sakarya olarak afeti yaşayan şehirlere her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda “Hayvan Dostu” eğitimiÖnceki Haber

Samsunda “Hayvan Dostu” eğitimi

Antalya Havalimanından rekor: Bir günde bin 3 uçak inip kalktıSonraki Haber

Antalya Havalimanından rekor: Bir günde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar