17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sabiha Gökçen Havalimanında karla mücadele çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sabiha Gökçen Havalimanında karla mücadele çalışması
Abone ol
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kar Ve Buzla Mücadele Faaliyetleri Sürüyor. Heaş’a Bağlı 72 Adet özel Donanımlı Araç Ve 125 Kişilik Ekip, 2 Pist, 8 Apron, 56 Taksi Yolu, Araç Servis Yolları Ve Park Alanlarını Temizleyerek Uçuş Güvenliğini Sağlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kar ve buzla mücadele faaliyetleri sürüyor. HEAŞ’a bağlı 72 adet özel donanımlı araç ve 125 kişilik ekip, 2 pist, 8 apron, 56 taksi yolu, araç servis yolları ve park alanlarını temizleyerek uçuş güvenliğini sağlıyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Meydan Otoritesi HEAŞ, akşam saatlerinde İstanbul’da yaşanan kar yağışının ardından kar ve buzla mücadele faaliyetlerine devam ediyor. 2 pist, 8 apron, 56 taksi yolu ile araç servis yolları ve park alanlarını kapsayan yaklaşık 3 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirilen kar ve buzla mücadele çalışmaları, HEAŞ’a bağlı 72 adet özel donanımlı araç ve uzman 125 kişilik deneyimli ekip tarafından ara verilmeden sürdürülüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özcan Bizati: Oyun alışkanlığı olan takımlara karşı oynamak zordur Önceki Haber

Özcan Bizati: Oyun alışkanlığı olan takı...

Elazığda alkollü şahıs çaldığı araçla kaza yaptı Sonraki Haber

Elazığda alkollü şahıs çaldığı araçla ka...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar