160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rizeli öğrenciler Litvanyadaki öğrencilerle birlikte Türkiyedeki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rizeli öğrenciler Litvanyadaki öğrencilerle birlikte Türkiyedeki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN VE 10 İLİN ETKİLENDİĞİ DEPREMDE LİTVANYA’DA ÖĞRENCİLER DEPREMZEDELER İÇİN KERMES AÇTI.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremde Litvanya’da bulunan öğrenciler depremzedeler için yardım kampanyası yaptı.


Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için Litvanya’da bir eğitim programı için bulunan Türkiye, İspanya, Romanya ve Yunanistan’dan gelen öğrenciler yardım kampanyası için stant açtı. Rize’de bulunan bir okul tarafından açılan stantta ise Çaykur Rizespor forması ve çay satımı gerçekleştirildi. Yardım kampanyasında elde edilen gelir ise depremzedelere yardım olarak gönderilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda trafik kazası: 2 yaralı Önceki Haber

Tekirdağda trafik kazası: 2 yaralı

Adana polisinden sahte içki operasyonu: 8 gözaltı Sonraki Haber

Adana polisinden sahte içki operasyonu:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar