160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rizede ilkel teleferikten düşen 2 kadından biri öldü, diğeri yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rizede ilkel teleferikten düşen 2 kadından biri öldü, diğeri yaralandı
Abone ol
RİZE'DE BİNDİKLERİ TELEFERİKTEN SIRMA TELİNİN KOPMASI SONUCU DÜŞEN 2 KADINDAN 1'İ HAYATINI KAYBEDERKEN DİĞERİ İSE YARALANDI.

Rize’de bindikleri teleferikten sırma telinin kopması sonucu düşen 2 kadından biri hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.


Olay, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Mollaveyis köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mollaveyis köyünde Nuray Özdemir (72) ve Sevda Bilaloğlu (52) isimli 2 kadın dolu yağışından olumsuz etkilenmemek için ilkel teleferiği kullandı. Özdemir ve Bilaloğlu seyir ettiği sırada oturdukları kısmı taşıyan telin kesilmesi sonucu teleferikten düştüler. Kazanın ardından olayı gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı 2 kadın Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nuray Özdemir Kaçkar Devlet Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Sevda Bilaloğlu ise Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Olay anını anlatan yaralı Sevda Bilaloğlu’nun oğlu Özdemir Bilaloğlu, "Bir anda dolu yağması sonucu, doludan kaçarken, bir anda teleferiğin kopması sonucu vahim bir kazaya denk geldik. 2’si de teleferikten düştüler. Annemin teyzesi maalesef hayatını kaybetti. Annemin hayati riski yok. Biz de bekliyoruz. İlerleyen saatlerde sağlık durumu ile ilgili detaylı olarak bilgilendirecekler bizi" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda trafik kazası: 4 yaralı Önceki Haber

Vanda trafik kazası: 4 yaralı

Yozgatta dolu yağışı etkili oldu Sonraki Haber

Yozgatta dolu yağışı etkili oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar