160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rektör Keleş, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Keleş, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerini ziyaret etti
Abone ol
Adıyaman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini Ziyaret Etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerini ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında bölüm akademik kadrosu ve öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Rektör Keleş, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının görüşlerini dinleyerek bölümün üniversiteye ve şehre kazandıracağı katkılardan söz etti. Üniversitenin büyüyen akademik yapısına vurgu yaparak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün bu gelişimin önemli bir parçası olacağını ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
17 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı Önceki Haber

17 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakala...

Gaziantepte suç makineleri jandarmadan kaçamadı Sonraki Haber

Gaziantepte suç makineleri jandarmadan k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar