160x600
14 Şubat, 2025, Cuma
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Rektör Beriş, Öğrenci Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Beriş, Öğrenci Kulüpleriyle Bir Araya Geldi
Abone ol
Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci kulüpleri başkanlarıyla bir araya gelerek kulüp faaliyetlerini, öğrencilerin taleplerini ve üniversitenin sosyal hayatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
610x150 Reklam Alanı

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci kulüpleri başkanlarıyla bir araya gelerek kulüp faaliyetlerini, öğrencilerin taleplerini ve üniversitenin sosyal hayatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Naci Kazan da katıldı.

Toplantıda, öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik yaşamını zenginleştirecek projeler ile üniversite genelinde gerçekleştirilecek organizasyonlar masaya yatırıldı.

Çeşitli projelere ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, özellikle Bahar Şenliği’nin organizasyonu öne çıktı.

Öğrenci kulübü başkanları tarafından oluşturulan Bahar Şenliği Organizasyon Komitesi, şenlik kapsamında öğrencilerin taleplerini dikkate alarak koordinasyon sürecini yürüteceklerini açıkladı.

Toplantıda ayrıca, Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenen yarışmalar da gündeme geldi.

Bu yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerin projelerin yapım aşamalarında aktif rol alacakları duyuruldu.

Böylece, öğrencilerin projelerde deneyim kazanarak akademik ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Depremden etkilenen Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerine kütüphane kurulması konusu da toplantının önemli gündem maddelerinden biri oldu.

Bu projeye tüm öğrenci kulüplerinin iş birliğiyle destek verilmesi kararlaştırıldı. Proje kapsamında, kitap bağış kampanyası başlatılacağı açıklandı.

UNİDES programı çerçevesinde başarılı olan altı öğrenci kulübünün faaliyetleri de toplantıda ele alındı.

Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, öğrenci kulüplerinin üniversitenin dinamik yapısının önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, kulüp başkanlarının öneri ve görüşlerini çok değerli bulduklarını belirtti.

Prof. Dr. Beriş, öğrencilerin daha aktif ve zengin bir üniversite yaşamı sürdürebilmeleri için her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

Ayrıca, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak projelere açık olduklarını söyledi.

Toplantı, öğrencilerin talepleri ve projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asansör boşluğuna düşen öğretim üyesi hayatını kaybettiÖnceki Haber

Asansör boşluğuna düşen öğretim üyesi ha...

Eskişehirli sanatçı-şair Minever Sezere ‘Vefa programıSonraki Haber

Eskişehirli sanatçı-şair Minever Sezere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar