27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Rektör Altun, 2022 yılında projeleri kabul edilen ve patent alan akademisyenlere teşekkür etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Altun, 2022 yılında projeleri kabul edilen ve patent alan akademisyenlere teşekkür etti
Abone ol
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH ALTUN, 2022 YILI İÇERİSİNDE BİLİMSEL OLARAK ÇEŞİTLİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KABUL EDİLEN VE PROJELERİNE PATENT ALAN AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 2022 yılı içerisinde bilimsel olarak çeşitli araştırma projeleri kabul edilen ve projelerine patent alan akademisyenlere teşekkür plaketi takdim etti.


ERÜ Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin ile akademisyenler katıldı.


Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız, ERÜ’nün araştırmaya yönelik ciddi bir potansiyeli olduğunu belirterek, “Üniversitenin araştırma performansını artırabilmek öncelikle her bileşeni ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor” dedi.


Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konuşmasında araştırma projeleri kabul edilen ve projelerine patent alan akademisyenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.


Yönetim olarak istatistikler üzerinde kalmak değil, gönüllere hitap etme yönünde olduklarını belirten Rektör Altun, hedeflerinin düzenlenen toplantılar ile akademisyenler ile bir arada olmaya önem verdiklerini söyledi. Rektör Altun, “Günümüzde araştırmalar bireysel olarak çok zor ilerliyor. Mutlaka disiplinler arası çalışma odaklarını ortaya koymamız gerekiyor. Özellikle Avrupa Birliği Projeleri çerçevesinde önümüzdeki süreçlerde birliktelikler olacak. Güzel odak toplantılarda bir araya geleceğiz. Bu toplantıların özellikle Üniversitemizin üst noktalara gelmesinden ziyade ülkemizin ihtiyacı olacağı araştırmalara katkı sağlaması için çok daha gerekli ve önemli katma değerler ortaya koyacağını düşünmekteyim” dedi.


Konuşmaların ardından araştırma projeleri kabul edilen ve projelerine patent alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baltaköy ve Tepeköyde vatandaşlar bilgilendirildiÖnceki Haber

Baltaköy ve Tepeköyde vatandaşlar bilgil...

Kaymakam Tepeli ve Başkan Kaplan depremzedeler ile iftarda buluştuSonraki Haber

Kaymakam Tepeli ve Başkan Kaplan depremz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar