160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Refüj ile elektrik direğine çarpan hafif ticari araç yan yattı: 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Refüj ile elektrik direğine çarpan hafif ticari araç yan yattı: 2 yaralı
Abone ol
Gaziantep'in Nizip Ilçesinde Sürücüsünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybettiği Hafif Ticari Araç, Savrulduktan Sonra Orta Refüje çarparak Yan Yattı. Aracın Hurda Haline Geldiği Kazada 1 Kişi Yaralandı.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, savrulduktan sonra refüje ve elektrik direğine çarparak yan yattı. Aracın hurda haline geldiği kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Nizip-Gaziantep Karayolu Nizip Ticaret Borsası önünde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 59 ZV 093 plakalı hafif ticari aracın seyir halindeyken kontrolü kayboldu. Sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu savrulan hafif ticari araç, refüje ve elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. Feci kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan bir kişi ilk müdahalenin ardından Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildiÖnceki Haber

Kütahyada bir kişinin üzerinde uyuşturuc...

Gedizde ehliyetsiz sürücü balkona daldıSonraki Haber

Gedizde ehliyetsiz sürücü balkona daldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar