160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rachid Ghezzal siftah yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rachid Ghezzal siftah yaptı
Abone ol
Beşiktaş’ın Cezayirli Oyuncusu Rachid Ghezzal, Istanbulspor Karşısında Kaydettiği Golle Bu Sezon Ilk Kez Gol Sevinci Yaşadı.

Beşiktaş’ın Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal, İstanbulspor karşısında kaydettiği golle bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, karşılaşmanın 90. dakikasında penaltıdan attığı golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı. Uzun süren sakatlık dönemi sona erdikten sonra görev almaya başlayan Ghezzal, bu maça kadar Süper Lig’de 5, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 1 müsabakaya çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu söz konusu maçlarda 261 dakika sahada kalarak 3 de asist yaptı.

İstanbulspor karşısında 11’de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, 90 dakika sahada kaldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi Önceki Haber

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Hamas ve Filistin İslami Cihat Örgütü lideriyle görüştü Sonraki Haber

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Hamas ve Filis...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar