160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Pursaklar halkı milletin evinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pursaklar halkı milletin evinde
Abone ol
PURSAKLAR BELEDİYESİ, ‘‘15 TEMMUZ DEMOKRASİ MÜZESİNİ, MİLLET CAMİSİ’Nİ VE MİLLET KÜTÜPHANESİ’Nİ GÖRMEYEN KALMASIN’’ PROJESİ KAPSAMINDA, İLÇE HALKI CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNİ GEZDİ.

Ankara Pursaklar Belediyesi, ‘‘15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasın’’ projesi şümulunda, ilçe halkı Cumhurbaşkanlığı Külliyesini gezdi.


Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen ‘‘15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasın’’ projesi muhteviyatında gerçekleştirilen kültür gezilerine vatandaşların ilgisi devam ediyor.


Sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle vatandaşlara çeşitli etkinlikler sunan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkına rehber eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni gezdirdi.


‘‘Hemşehrilerimiz, Pursaklar Yaşam Merkezi’ne başvuru yapabilirler’’


Pursaklar halkını yıl boyunca tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle öne çıkan illere gezilere gönderdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Hemşehrilerimize sosyal ve kültürel değerleri tanıtmak amacıyla yoğun katılımla gerçekleşen bir geziyi daha tamamladık. 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasın projesi şümulunda ilçe halkımıza Cumhurbaşkanlığı Külliyesini gezdiriyoruz. Her Salı düzenlediğimiz gezilere katılmak isteyen hemşehrilerimiz, Pursaklar Yaşam Merkezi’ne başvuru yapabilirler. İlerleyen zamanlarda farklı kültürel ve tarihi şehirlerimize gezilerimiz, hız kesmeden devam edecek’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Üniversitesinin TÜBİTAK 3005 projesi kabul edildiÖnceki Haber

Anadolu Üniversitesinin TÜBİTAK 3005 pro...

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ”42. İl Müftüleri İstişare Toplantısı”nda konuştu:Sonraki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ”42. İl Müf...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar