160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Posofta doğalgaz sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Posofta doğalgaz sevinci
Abone ol
ARDAHAN’IN POSOF İLÇESİNDE HEYECANLI VE TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI. İLÇEDE YILLARDIR BEKLENEN DOĞALGAZ İÇİN NİHAYET İLK KAZMA VURULDU, BORULAR DÖŞENMEYE BAŞLADI.

Ardahan’ın Posof ilçesinde heyecanlı ve tarihi bir gün yaşandı. İlçede yıllardır beklenen doğalgaz için nihayet ilk kazma vuruldu, borular döşenmeye başladı.

İlçede doğalgaz kullanımı için yapılan programa Ardahan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, milletvekili adayları ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Ulgar, Posof’un tarihi ve mutlu bir gün yaşadığını belirterek, “Doğalgaz kullanımı ile birlikte insanımız daha güzel günler yaşayacak. Emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Programda daha sonra Ardahan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay ve diğer milletvekili adayları konuştu. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla ilk kazma vuruldu, kanallara borular indirildi.

Yüklenici firma yetkilisi Barış Çalık konuşmasında doğalgazın en geç aralık ayına kadar verilmiş olacağını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar, engelliler haftasında gönüllere dokunduÖnceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar, engelliler haftas...

İçişleri Bakanı Soylu, nüfusmatik cihazını tanıttıSonraki Haber

İçişleri Bakanı Soylu, nüfusmatik cihazı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar