160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Pınar Karşıyakaya ceza yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Karşıyakaya ceza yağdı
Abone ol
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU DİSİPLİN KURULU, İZMİR TEMSİLCİSİ PINAR KARŞIYAKA’YA SALON VE SEYİRCİ OLAYLARI NEDENİYLE TOPLAM 42 BİN 500 TL CEZA KESTİ.

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka’ya salon ve seyirci olayları nedeniyle toplam 42 bin 500 TL ceza kesti.


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’ya, 4 Şubat Cumartesi günü İzmir’de oynanan Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle ceza yağdı. Yeşil-kırmızlı ekibe, salon ve seyirci olayları nedeniyle Basketbol Disiplin Talimatı’nın 38/1. ve 38/2. maddeleri gereğince 30 bin TL, Salon Standartları ve Güvenlik Talimatı’nın 33/4. maddesine aykırı biçimde merdivenlerin boş bırakılmaması nedeniyle talimatın 34. ve 17. maddeleri gereğince 12 bin 500 TL ceza verdi. Böylece Kaf-Kaf, toplamda 42 bin 500 TL ceza almış oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaca Belediyesi geleceğe yatırım yapıyorÖnceki Haber

Ortaca Belediyesi geleceğe yatırım yapıy...

Isparta’dan deprem bölgesine 526 kilogram et gönderildiSonraki Haber

Isparta’dan deprem bölgesine 526 kilogra...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar