160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Pınar Karşıyaka, 100 atmayı seviyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Karşıyaka, 100 atmayı seviyor
Abone ol
PINAR KARŞIYAKA, TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİGİ'NDE BU SEZON EN FAZLA MAÇTA 100 VE ÜZERİ SAYI ATAN TAKIM KONUMUNDA BULUNUYOR.

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon en fazla maçta 100 ve üzeri sayı atan takım konumunda bulunuyor.


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, hafta sonunda karşılaştığı Galatasaray Nef’i 103-91 mağlup etti. Böylece Kaf-Kaf, bu sezon üçüncü kez bir maçta 100 sayının üzerinde skor elde etmiş oldu. Daha önceki iki maçta yeşil-kırmızılılar, 8. hafta mücadelesinde A. Efes’i 112 sayı atarak mağlup ederken; 14. hafta müsabakasında ise Büyükçekmece’yi 104 sayı atarak yenmişti. Pınar Karşıyaka, ligdeki tüm takımlar arasında skorda en fazla üç haneli rakamları bulan takım konumunda zirvede yer alıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nadir metabolik hastalıkların genetik nedenlerini tespit etmek için tanı kiti üretilecek Önceki Haber

Nadir metabolik hastalıkların genetik ne...

Bingölde 47 köy yolunda çalışmalar sürüyor Sonraki Haber

Bingölde 47 köy yolunda çalışmalar sürüy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar