160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Peygamberler Şehrinde Regaip Kandili coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Peygamberler Şehrinde Regaip Kandili coşkusu
Abone ol
PEYGAMBERLER ŞEHRİ OLARAK ADLANDIRILAN ŞANLIURFA’DA ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI OLAN REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA BİNLERCE VATANDAŞ, BALIKLIGÖL PLATOSUNDA YER ALAN DERGAH CAMİSİ'NE AKIN ETTİ.

Peygamberler Şehri olarak adlandırılan Şanlıurfa’da üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla binlerce vatandaş, Balıklıgöl platosunda yer alan Dergah Camisi’ne akın etti.



Şanlıurfa’da üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla binlerce vatandaş, Balıklıgöl platosunda yer alan camilere akın etti. Yoğunluğun yaşandığı Dergah Camisi’nde cami imamı İbrahim Onat, Regaip Kandili programında yatsı namazı öncesi vaaz verdi. Şehre ilçelerden ve çevre illerden gelen vatandaşlar, kılınan yatsı namazının ardından okunan dualara “amin” dedi. Namaz sonrası İl Müftülüğü tarafından Mevlidi Şerif programı düzenlendi. Program sonrası Eyyübiye Belediyesi ve çeşitli dernekler tarafından vatandaşlara kandil simidi, tatlı ve limonata ikram edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana Demirsporda Berk Yıldızın sözleşmesi feshedildiÖnceki Haber

Adana Demirsporda Berk Yıldızın sözleşme...

Makine arızası yapan tekneyi KIYEM ekipleri kurtardıSonraki Haber

Makine arızası yapan tekneyi KIYEM ekipl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar