160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Pendikte 5 farklı adreste 5 milyonluk sahtecilik operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pendikte 5 farklı adreste 5 milyonluk sahtecilik operasyonu
Abone ol
Istanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele şube Müdürlüğü Ekipleri Pendik’te “sahtecilik” Operasyonu Gerçekleştirdi. 5 Farklı Adrese Yapılan Operasyonda 5 Milyonluk Sahte ürün Ele Geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik’te “Sahtecilik” operasyonu gerçekleştirdi. 5 farklı adrese yapılan operasyonda 5 Milyonluk sahte ürün ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Sahtecilik" suçu ile ilgili çalışma yürüttü. Dün Pendik İlçesinde bulunan 5 farklı adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, operasyonda 2 şüpheli şahsı yakaladı. Adreslerde yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 5 Milyon TL olan 13 bin 500 adet piyasaya sürülmek üzere hazırlanma aşamasında olan ve 2 bin 35 adet piyasaya sürülmeye hazır halde doping, hormon, vitamin ilaçları, hayvanların tedavisinde kullanılan ve hayvan sağlığını tehlikeye düşürecek sahte ilaçlar ile 2 adet tabanca ve narkotik madde ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, "Sahtecilik" suçundan hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından bugün adli makamlara sevk edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yarka Başsavcı Şahin ile bir araya geldi Önceki Haber

Başkan Yarka Başsavcı Şahin ile bir aray...

4 yaşındaki hasta uçak ambulansla Şanlıurfadan Bursaya getirildi Sonraki Haber

4 yaşındaki hasta uçak ambulansla Şanlıu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar