160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Pedallar Cumhuriyet için döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pedallar Cumhuriyet için döndü
Abone ol
Sinop Valiliği öncülüğünde, Sinop Il özel Idaresi Tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Bisiklet Turu Düzenlendi (rıfat Yılmaz/sinop-iha)

Sinop’ta, "100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

Sinop Akliman sahil yolu üzerinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Akliman sahil yolu üzerinde bir araya gelen vatandaşlar, Sinop Valisi Mustafa Özarslan’ın start vermesiyle harekete geçti. Buradan harekete geçen bisikletliler, varış noktası Hamsilos Tabiat Parkı’na kadar bisiklet sürdü. Etkinlik burada süren yarışma ve bisiklet gösterileri ile devam etti. Yavaş bisiklet sürme yarışmasında 1. olan Nuri Erdinç Özberk’e Vali Yardımcısı Abdullah Şahin tarafından ödülü verildi.

Vali Yardımcısı Abdullah Şahin burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet’in 100. yılında 100 etkinlikle Sinop’ta faaliyetlerimize devam ediyoruz. Burada da ’100. Yılda Cumhuriyet için pedallıyoruz’ etkinliğinde Özel İdaremizin koordinesinde bu çalışmayı tamamlıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinlik Hamsilos Tabiat Parkı’nda Türk bayrağı açılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile etkinlik son buldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Önceki Haber

Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 0 -...

Arama kurtarma ekibi ve Vali Sezerden çocuklara bayram hediyesi Sonraki Haber

Arama kurtarma ekibi ve Vali Sezerden ço...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar