160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Özkan Alp: Hem kadınlarımız hem de Odunpazarı kazanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkan Alp: Hem kadınlarımız hem de Odunpazarı kazanacak
Abone ol
31 Mart Seçimleri Yaklaştıkça Yapılması Planlanan Projelerde Gün Yüzüne çıkmaya Başladı. Eskişehir’in Geleceğini şekillendirecek Bu önemli Seçim öncesinde Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı özkan Alp Kadınların Ekonomik Gücünü Arttırmak Için önemli Bir Projeyi Duyurdu.

Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp kadınların ekonomik gücünü arttırmak için önemli bir projeyi duyurdu.

Ev bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlara yönelik olan proje ile ilgili konuşan Alp, “Odunpazarı ev hanımlarımızın yoğun olarak yaşadığı bir ilçe. Kadınlarımızın işgücüne katılımlarını sağlamak ve ev ekonomisine desteklerini arttırmak için belediye destekli evde iş imkanları sunacağız. Belediye-Sanayi iş birliği ile kadınlarımızın iş gücüne evden katılımlarını sağlayacağız. Bu proje ile kadınlarımızın sosyal güvenceleri sağlanmış olacak. Kadınlarımız ekonomik ve sosyal olarak güçlenmesi Odunpazarı’nın da sosyal ve ekonomik yapısına önemli katkılar sağlayacak. Hem kadınlarımız hem de Odunpazarı kazanacak.” dedi.

Eskişehir’in büyük sanayi kuruluşlarının Odunpazarı Bölgesi’nde bulunduğuna dikkat çeken Özkan Alp, “Odunpazarı’nın sanayi ile olan yakınlığını kadınlarımız için bir avantaja dönüştüreceğiz. Sanayimiz ara eleman konusunda önemli sorunlar yaşıyor. Belediyemiz tarafından sanayimizin ara eleman sıkıntısı çektiği alanlarda kadınlarımızdan destek alacağız. Belediye tarafından oluşturulacak merkezler üzerinden, evden çalışmak isteyen kadınlarımız başvurularını yapacaklar, çalışmak istedikleri iş türünü tercih edecekler ve işleri evlerine gelecek. Yine bu merkezlerde mesleki eğitime yönelik kurslar açacak ve tam zamanlı iş gücüne katılmak isteyen kadınlarımızın iş sahibi olmaları için eğitim imkanları sağlayacağız. Kadınlarımızın kendi işlerini kurabilmeleri için de alanlar ve destekler sağlayacağız. Kadın Girişimcilerimizin sayısını arttırmak için belediye olarak elimizden gelen tüm desteği kadınlarımıza sağlayacağız. Kadın isterse dünya değişir, kadının elinin değdiği yer güzelleşir. Sanayimize kadın eli değecek, Odunpazarı kadınlarımızın emekleri ile ayağa kalkacak. Tüm bunlar için hep birlikte çok çalışacağız. 31 Mart’tan hemen sonra harekete geçeceğiz. Tüm hemşehrilerimin hak ettiği hizmete kavuşması için çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Litvanyalı heyet, Engelsiz Yaşam Merkezinden çok etkilendiÖnceki Haber

Litvanyalı heyet, Engelsiz Yaşam Merkezi...

Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandıSonraki Haber

Hafif ticari araç ile çarpışan motosikle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar