160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

(Özel) Çadır kentin çocukları Karagöz ve Hacivatla eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
(Özel) Çadır kentin çocukları Karagöz ve Hacivatla eğlendi
Abone ol
DEFNE'DEKİ ÇADIR KENTE GELEN EKİP, DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN KARAGÖZ VE HACİVAT GÖSTERİSİ YAPTI. ÇADIR KENTİN ÇOCUKLARI EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI.

Defne’deki çadır kente gelen ekip, depremzede çocuklar için Karagöz ve Hacivat gösterisi yaptı. Çadır kentin çocukları eğlenceli anlar yaşadı.


Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da asrın felaketinden kurtulan çok sayıda vatandaş hayatlarına çadır kentlerde devam ediyor. Defne ilçesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Orhanlı çadır kenti de bu alanlardan biri olarak depremden kısa bir süre sonra vatandaşlara kapılarını açtı. Yüzlerce ailenin yaşadığı Orhanlı’da, çadır kentin küçükleri de unutulmadı.



Çocuklar, Karagöz ve Hacivat ile eğlendi


Kocaeli Şehir Tiyatroları ekiplerince, çadır kentte oluşturulan alanda ilk günden itibaren çocuklar için tiyatro oyunları ve çeşitli etkinlikler yapılmaya başlandı. Bugün gerçekleşen Hacivat Karagöz oyunuyla çadır kentin küçükleri neşe dolu anlar yaşayıp, gülüp eğlendi.


Oyunun ardından çocuklar başka bir etkinlik alanına geçerek burada da boyama çalışması yaptı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,8 arttıÖnceki Haber

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,8...

Altınordu, Ahmet İlhan gol atamayınca kazanmakta zorlanıyorSonraki Haber

Altınordu, Ahmet İlhan gol atamayınca ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar