160x600
04 December, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Özel bireylerin yıl boyunca ürettiği eserler sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel bireylerin yıl boyunca ürettiği eserler sergilendi
Abone ol
Eskişehir'de özel Bireylerin Yıl Boyunca ürettiği Birbirinden Değerli Eserler, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sergisi'nde Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu.

Eskişehir’de özel bireylerin yıl boyunca ürettiği birbirinden değerli eserler, ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sergisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin çılış töreni Eskişehir Bakım, Rehabilitasyon ve aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı Kazım Tezişçi Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. Birim bünyesindeki Resim, Seramik ve El Sanatları atölyelerinde engellilerin büyük bir özenle ürettiği göz alıcı eserler sergide yer aldı. Ziyaretçiler, serginin ardından Pastacılık ve Mutfak Atölyesi’nde üretilen taptaze ve lezzetli yiyeceklerle ağırlandı. Bu ikramlar özel bireylerin sadece el sanatlarında değil, aynı zamanda mutfak becerilerinde de ne kadar başarılı olabileceklerini gösterdi.

"Bize ilham veren engellilerimizi yürekten kutluyorum"

Açılış töreninde konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak, "Bu duvarlarda gördüğünüz her bir eser; bir yeteneğin keşfi, bir emeğin zaferi ve en önemlisi, azmin somut bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öncelikle bu birbirinden kıymetli eserleri üreten, hayata sımsıkı tutunan ve bize ilham veren engellilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada Kalibrasyon ve Sayaç Muayene Merkezi projesi Vali Musa Işına sunuldu Önceki Haber

Kütahyada Kalibrasyon ve Sayaç Muayene M...

En Yakıt, Aralık ayında mil dönüşüm oranını arttırdı Sonraki Haber

En Yakıt, Aralık ayında mil dönüşüm oran...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar