160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Özel bireylerden özel sergi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel bireylerden özel sergi
Abone ol
VAN’IN EDREMİT BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE EĞİTİM GÖREN ÖZEL BİREYLER TARAFINDAN YAPILAN 25 TABLO VE 200 OBJENİN YER ALDIĞI SERGİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Van’ın Edremit Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler tarafından yapılan 25 tablo ve 200 objenin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.


Edremit Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesindeki 10 atölyede eğitim gören öğrencilerin eğitmenler öncülüğünde yaptıkları tablo ve birbirinden farklı eserler görücüye çıktı. DoubleTree By Hilton Van Oteli’nde düzenlenen sergide 25 tablo ile ahşap yakma, kokulu taş, filografi, rölyef, resim, el becerileri, geri dönüşüm, oyuncak ve sepet yapımı gibi 200 ürün beğeniye sunuldu.


Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı İsmail Say, Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay’ın bugün otelini kendilerine ve özel bireylere açtığını belirterek, “Çocuklarımız, kendi el emekleri ve göz nurları ürünleri 2 gün boyunca burada sergileyecekler. Oteli bize açan ve desteklerini esirgemeyen Kurtuluş Akay Beyefendi’ye ve DoubleTree By Hilton Van Oteli grubuna teşekkür ederim. Bu vesileyle sergimiz hayırlı olsun” dedi.


2 gün açık kalacak serginin açılışına Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yürük, Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay ve özel bireylerle aileleri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hazreti Mevlana sema mukabelesi ile anıldıÖnceki Haber

Hazreti Mevlana sema mukabelesi ile anıl...

KSK Voleybol, Yeşilyurt maçının hazırlıklarına başladıSonraki Haber

KSK Voleybol, Yeşilyurt maçının hazırlık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar