160x600
08 December, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Otobüsün altında sürüklenen kadından acı haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobüsün altında sürüklenen kadından acı haber
Abone ol
Kocaeli'nin Derince Ilçesinde Otobüsün çarpması Neticesinde Aracın Altında 5 Metre Sürüklenen Kadından Bir Ay Sonra Acı Haber Geldi. 2 çocuk Annesi Kadın Yapılan Tüm Müdahaleye Rağmen Hayatını Kaybetti.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde otobüsün çarpması neticesinde aracın altında 5 metre sürüklenen Fatoş Gün, bir aylık yaşam mücadelesi kaybetti.

Kaza, 8 Kasım’da Çınarlı Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 41 HO 1716 plakalı özel halk otobüsü, Fatoş Gün’e (42) çarparak yaklaşık 5 metre sürükledi. Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gün, daha sonra sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınan kadından bir ay sonra acı haber geldi. Gün, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve biri otizmli iki çocuk annesi Fatoş Gün’ün cenazesi bugün Derince Çınarlı Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından Derince Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasyada kapısına kilit vurulan 9 türbeden 5i yeniden ziyarete açıldı Önceki Haber

Amasyada kapısına kilit vurulan 9 türbed...

Buca Belediyesinde işçiler yeniden iş bıraktı, çöpler birikmeye başladı Sonraki Haber

Buca Belediyesinde işçiler yeniden iş bı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar