23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Oto kilitçi dükkanında esrarengiz olay: İş yeri sahibi ve genç kadın ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oto kilitçi dükkanında esrarengiz olay: İş yeri sahibi ve genç kadın ölü bulundu
Abone ol
Olay Yeri

Adana’da oto kilit tamiri yapılan bir iş yerinde, iş yeri sahibi ile kimliği henüz belirlenemeyen genç kadın ölü bulundu. Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, iki kişinin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde bulunan bir oto kilit tamiri yapılan iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde mesaiye gelen çalışanlar kepengi açarak içeri girdi. Çalışanlar, iş yeri sahibi Ömer Can Çinçik (27) dükkan içerisinde, Rabia Sultan Mantı’yı (25) ise içeride bulunan bir otomobilde hareketsiz halde bulunca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Can Çinçik ile Rabia Sultan Mantı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin iş yerindeki çalışmalarının ardından iki kişinin cenazesi, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildirirken, iki kişinin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Feyza Yılmaz, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu Önceki Haber

Kaymakam Feyza Yılmaz, pazarcı esnafı ve...

Otomobil boş kulübeye çarptı: 1 yaralı Sonraki Haber

Otomobil boş kulübeye çarptı: 1 yaralı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar