160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Otel faciasında hayatını kaybeden çocukların 23 Nisanı karanfillerle kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otel faciasında hayatını kaybeden çocukların 23 Nisanı karanfillerle kutlandı
Abone ol
Bolu Kartalkaya’daki 36’sı çocuk 78 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Otel Yangınında Hayatını Kaybeden Doğan, Gültekin Ve Güner Ailesinin çocukları Mezarları Başında Anıldı. Hayatını Kaybeden çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı Kutlandı.

Bolu Kartalkaya’daki 36’sı çocuk 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınında hayatını kaybeden Doğan, Gültekin ve Güner ailesinin çocukları mezarları başında anıldı. Hayatını kaybeden çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta çıkan yangında 36’sı çocuk, 78 kişi hayatını kaybetmişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Otel faciasında hayatını kaybeden Bolulu Doğan, Gültekin ve Güner ailelerin 5 çocuğu için Bolu Platformu tarafından mezarları başında anma töreni düzenlendi. Platform üyeleri ilk olarak, annesi Ceren Yaman Doğan ile otelde hayatını kaybeden Lalin Doğan (16) için Paşaköy Mezarlığı’nda dua okuyarak mezarları başına karanfil, çelenk ve balonlar bıraktı. Törene, Ceren ve Lalin Doğan’ın eşi Rıfat Doğan, platform üyeleri ve ailenin yakınları katıldı. Faciada hayatını kaybeden bir diğer çocuklar, Yusuf Sinaneddin Gültekin (8), Muhammed Selim Gültekin (6), Bekir Sadık Gültekin (3) ve Sümeyye Güner (11) içinde Kılıçarslan Mezarlığı’nda anma töreni düzenleyen platform üyeleri, dua okuyarak, çocukların mezarlarına karanfil, çelenk ve balonlar bıraktı. Ayrıca 36 çocuğun isimleri tek tek okunarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlanıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupanın en büyük kariyer fuarı kapılarını açıyorÖnceki Haber

Avrupanın en büyük kariyer fuarı kapılar...

MHPli Özdemirden Türk medyası için kanun teklifiSonraki Haber

MHPli Özdemirden Türk medyası için kanun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar