160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye'de yerfıstığı hasadı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de yerfıstığı hasadı başladı
Abone ol
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Mehmet Poyrazoğlu ve teknik personeller çiftçilere hayırlı hasatlar diledi.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Mehmet Poyrazoğlu ve teknik personeller çiftçilere hayırlı hasatlar diledi.

Türkiye'nin yerfıstığı ekimi, işleme ve pazarlamasının yüzde 95'inin yapıldığı Osmaniye'de, bu yıl yaklaşık 140 bin dekar alana ekimi yapılan yer fıstığında rekoltenin yüksek olması ise çiftçinin yüzünü güldürdü.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Mehmet Poyrazoğlu ve teknik personeller, hasatta çiftçilerle beraber olarak hayırlı hasatlar diledi.

Poyrazoğlu, "Osmaniye, yerfıstığı üretiminde Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri.

Bu yılki rekoltenin de yüksek olması çiftçimizin yüzünü güldürdü. Çiftçilerimize hayırlı hasatlar diliyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Hastanın rahminden karpuz büyüklüğünde kist çıktıÖnceki Haber

Hastanın rahminden karpuz büyüklüğünde k...

GastroANTEP çocuklara da unutulmaz anlar yaşatıyorSonraki Haber

GastroANTEP çocuklara da unutulmaz anlar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar