160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye'de Son sözü Anne beni bir şey ısırdı olan çocuk hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Son sözü Anne beni bir şey ısırdı olan çocuk hayatını kaybetti
Abone ol
Osmaniye’de evinin bahçesinde oyun oynadığı esnada annesine kendisini bir şey ısırdığını söyleyen 5 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde evinin bahçesinde oyun oynadığı esnada annesine kendisini bir şey ısırdığını söyleyen 5 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Düziçi ilçesi Böcekli beldesinde evinin balkonunda oynayan Gökçe Erva Kınay (5), annesine ayağını bir şeyin ısırdığını söyledi.



Küçük çocuk ailesi tarafından mahalledeki sağlık ocağına götürüldü, 5 yaşındaki çocuk, Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada tedavisine başlanılan çocuk tahlillerinin temiz çıkması sonrası taburcu edildi.

Gece saatlerinde tekrar rahatsızlanan çocuk ailesi tarafından Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı buradaki ilk müdahalenin ardından küçük kız, Osmaniye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gökçe Erva Kınay hayatını kaybetti.

Çocuğun ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından belirlenecek.

Küçük çocuğun cenazesi Böcekli beldesi Demirciler Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBBnin ihmal ettiği mezarlıklar için Arnavutköy Belediyesi harekete geçti Önceki Haber

İBBnin ihmal ettiği mezarlıklar için Arn...

AK Partili Belediye Başkanı devraldığı  belediyenin borcunu açıkladı Sonraki Haber

AK Partili Belediye Başkanı devraldığı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar