19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Osmaniye'de Otizmli Okan, duygularını tablolara yansıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Otizmli Okan, duygularını tablolara yansıttı
Abone ol
Osmaniye Otizm Derneği tarafından, otizmli genç Okan Mert Gönül’ün kişisel resim sergisi Sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Osmaniye Otizm Derneği tarafından, otizmli genç Okan Mert Gönül’ün kişisel resim sergisi Sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Osmaniye Otizm Derneği öğretmenlerinden  Sultan Öztürk’ün otizmli öğrencisi Okan Mert Gönül’un duygularını panolara döktüğü resimler, Park 328 AVM’de “kişisel sergisi” olarak açıldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da ziyaret ettiği resim sergisi saat:10.00 ile 22.00 saatleri arasında sanatseverlerin izlemelerine açık tutuldu.

Vali Yılmaz otizmli Okan Mert Gönül’ü yeteneğini tablolara yansıtan ve anlamlı resimler çizmesinden dolayı kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Otizmli gençten resimler hakkında bilgi alan Vali Yılmaz’a teşekkür eden Okan, bir resmini Vali Yılmaz’a armağan etti.

Osmaniye Otizm Derneği Başkanı  Hayriye Özdemir, otizmli çocukların topluma kazandırılması gerektiğini vurgulayarak, dernek olarak otizmli çocukların evlerinden çıkarılarak topluma kazandırılması ve yetenekleri ile varlıklarını göstermeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, otizmli bireylerin toplumla bütünleşmesi  için bazı projeleri hayata geçirme uğraşı verdiklerini kaydetti.

Kentteki otizmli bireylerin topluma kazandırılması noktasında, özellikle sivil toplum kuruluşları ile diğer kurum ve kuruluşların desteklerinin beklendiğini vurgulayan dernek Başkanı Hayriye Özdemir, özel çocuklar arasında önemli yetenekleri bulunan bireylerin olduğunu ve bu insanların toplum tarafından bilinmesinin gerektiğinin altını çizdi.

(Haber: Mustafa BARDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede kadınlar mutfağa girdi, ortaya çeşit çeşit lezzetler çıktıÖnceki Haber

Depremzede kadınlar mutfağa girdi, ortay...

Rektör ve belediye başkanı söyleşiye katıldıSonraki Haber

Rektör ve belediye başkanı söyleşiye kat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar