Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Osmaniye Şubesi, her yıl büyük ilgiyle gerçekleştirilen Mekke’nin Fethi programını bu yıl “Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi” temasıyla organize edecek.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Osmaniye Şubesi, her yıl büyük ilgiyle gerçekleştirilen Mekke’nin Fethi programını bu yıl “Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi” temasıyla organize edecek.
1394. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan etkinlik, Kudüs’e ve tüm mazlum coğrafyalara destek mesajlarıyla anlam kazandıracak.
Osmaniye Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, yaptığı açıklamada programın önemine vurgu yaparak, “Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV), her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi programını düzenleyecek.
Tüm Türkiye’de yüzlerce noktada, ayrıca Avrupa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan’da olduğu gibi Osmaniye’de de halkımızla bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldırım, Kudüs’ün fethi temasıyla gönülleri birleştirmeyi amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: “Efendimizin (sav) buyruğu üzere toplanan İslam ordusu gibi iman, aşk ve azimle Kudüs'ün Fethi için bir araya gelelim!”
Osmaniye’deki etkinlik, 31 Aralık 2024 Salı günü saat 19.30’da Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.
Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, tüm Osmaniye halkını bu anlamlı programa davet etti.
Yorum Yazın