Osmaniye’de okullar, Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen “Gazze’ye Umut Ol” kermesleriyle anlamlı bir yardımlaşma kampanyasına imza atıyor. Elde edilen gelirler Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Osmaniye’de eğitim camiası, anlamlı bir dayanışma örneğine daha imza attı.
Millî Eğitim Bakanlığının yürüttüğü “Gazze’ye Umut Ol” kermesleri, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi çerçevesinde kentteki okullarda yoğun ilgiyle sürüyor.
İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Basri Doğan, gönüllü destek amacıyla düzenlenen kermesleri ziyaret ederek öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.

Kermeslerde, öğrencilerin gönüllü emekleriyle hazırladığı ürünlerin satışından elde edilen gelirlerin Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi.
Yetkililer, bu etkinliklerin sadece maddi yardım değil, aynı zamanda öğrencilerde üretim bilinci ve yardımlaşma duygusunu pekiştiren önemli bir eğitim faaliyeti olduğuna dikkat çekti.
Yorum Yazın