15 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2807
EURO34.9651
ALTIN2447.0

Osmaniye'de Depremzede Belediye personeli iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Depremzede Belediye personeli iftarda buluştu
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Osmaniye belediyesi personelinin aileleri iftar yemeğinde buluştu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Osmaniye belediyesi personelinin aileleri iftar yemeğinde buluştu.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programına, depremde hayatını kaybeden personellerin aileleri ve yakınları katılım gösterdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “103 saniyelik süreç içerisinde neticelendi ama yüreklerimizde neticelenmedi, durmadı.

Hepimiz depremin şokunu ve depremde kaybettiğimiz canlarımızın, yavrularımızın, evlatlarımızın, mesai arkadaşlarımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz.



Beraber mesai yaptığımız, birlikte aynı ortamı paylaştığımız, beraber Osmaniye’ye hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarımızı kaybettik.

Hiçbir zaman için unutulmayacak derin acısını belediye şehitleri olarak gönlümüzde, yüreğimizde, belediyemizde yaşatacağız.

Hiçbir zaman unutmayacağız. Bugün bu iftar sofrasında bir araya gelerek dertleşelim, yüreğimizi açalım, acımızı paylaşalım istedik.

Bu süreç, bütün içtenliğim ve samimiyetimle söylüyorum kolay atlatılacak bir hadise değil. Belediye Başkanı olarak o 103 saniyelik bölümü kafamda dondurdum. Çünkü görev yapmak zorundayım. Çünkü ben bu şehre karşı sorumluyum.

Halkın ve milletin seçtiği, bu şehri yönetmek üzere görev verdiği bir görevliyim.  Elhamdülillah islamla şereflenmiş insanlarız.

Bu kadar ağır bir yükü kaldırabilmek gerçekten kolay değil. Ancak Allah’a olan inancımız ve imanımız bu yükü kaldırmamızda yardımcı oluyor.

Bu depremde belediye elinden gelen bütün imkânları ortaya koymaya çalıştı.”dedi.

İftar programına Belediye Başkan yardımcıları ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

(Haber: Nuran Büyükbörklü)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasyada kontrolden çıkan tır orta refüje daldı: 1 yaralıÖnceki Haber

Amasyada kontrolden çıkan tır orta refüj...

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Turizm Haftası’nı kutladıSonraki Haber

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Turiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar