Osmaniye’de AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan “Çocuklarda Ekran Bağımlılığı” konferansı, aile yapısının korunması ve çocukların dijital dünyada güvenli gelişimini desteklemeyi amaçlıyor.
AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı, 6 Aralık 2025 (bugün) tarihinde “Çocuklarda Ekran Bağımlılığı” konulu bir konferans düzenleyecek.
Etkinlik, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı’nın organizasyonuyla, 2025 Aile Yılı kapsamında aile yapısının güçlendirilmesi ve çocukların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilecek.
İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılacak duyuruda, konferansın Türk aile yapısının korunmasına katkı sunmayı hedeflediği belirtilerek şu ifadelere yer verilecek:
“2025 Aile Yılı kapsamında, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığımızın organizasyonuyla, Türk aile yapısının korunması ve çocuklarımızın geleceğinin güvence altına alınması amacıyla düzenleyeceğimiz ‘Çocuklarda Ekran Bağımlılığı’ konulu konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.
Geleceğimiz olan evlatlarımız için bilinçlenmek, aile yapımızı hep birlikte korumak için sizleri bu anlamlı buluşmaya bekliyoruz.”
Yorum Yazın