160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye’de 1. Kademe Wellness Eğitmenlik Kursu Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 1. Kademe Wellness Eğitmenlik Kursu Başladı
Abone ol
Osmaniye'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Kademe Wellness Eğitmenlik Kursu, 32 kursiyerin katılımıyla Çok Amaçlı Spor Salonu'nda başladı.

Osmaniye’de spor ve sağlık dolu bir hafta başlangıcı yaşandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde organize edilen 1. Kademe Wellness Eğitmenlik Kursu, 32 kursiyerin katılımıyla Çok Amaçlı Spor Salonu’nda başladı.

Kurs boyunca katılımcılar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde wellness konusunda hem teorik hem de pratik eğitimler alacak.

Program kapsamında beden sağlığının korunması, egzersiz teknikleri, yaşam kalitesinin artırılması gibi konularda yoğun bir müfredat uygulanacak.

Beş gün sürecek olan eğitimlerin sonunda başarılı olan kursiyerler, Wellness Eğitmenlik Belgesi almaya hak kazanarak sektörde resmi olarak görev alabilecekler.

Yetkililer, bu tür kursların bireylerin sağlıklı yaşam kültürüne katkı sağladığını ve istihdam olanaklarını artırdığını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Osmaniye’de spor ve sağlıklı yaşam alanında daha fazla proje hayata geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.Önceki Haber

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı...

Offroad Şampiyonasının ilk ayağı tamamlandıSonraki Haber

Offroad Şampiyonasının ilk ayağı tamamla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar