
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Bankası ve AFAD iş birliğiyle gerçekleştirilecek Depremden Etkilenen İllerde Tarım Sektörünün İyileştirilmesi Projesi kapsamında Malatya’da bilgilendirme toplantılarına katıldı.
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Depremden Etkilenen İllerde Tarım Sektörünün İyileştirilmesi Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantılarına katıldı.
Dünya Bankası ve AFAD iş birliğiyle gerçekleştirilecek ahır ve ağıl projeleri üzerine yapılan toplantılar, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme ve Altyapı Daire Başkanı Melikşah Taşkın’ın başkanlığında yürütülen toplantılara, bölgedeki il müdürleri ile birlikte Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Kolabaş, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Bekir Uyduran ve Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Murat Ulusoy katılım sağladı.
Toplantıların ardından, Melikşah Taşkın, Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Kolabaş ve beraberindeki heyet, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, tarımsal kalkınmayı destekleyecek projeler ve iş birliği fırsatları ele alındı.
Depremden etkilenen illerde tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu projeler, bölge çiftçilerine modern hayvancılık altyapısı sunarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Yorum Yazın