160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye ve 74 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 1.811 Şüpheli Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye ve 74 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 1.811 Şüpheli Yakalandı
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1 ton 183 kilo uyuşturucu, 2 milyon 790 bin hap ele geçirildiğini ve 1.811 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Osmaniye’nin de aralarında bulunduğu 74 ilde son iki haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarının detaylarını paylaştı.

Operasyonlarda 1 ton 183 kilo uyuşturucu madde ile 2 milyon 790 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca 1.811 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Bursa, Konya, Antalya, Mersin, Osmaniye ve daha birçok ilde eş zamanlı olarak yürütüldüğünü belirtti.

Toplamda: 2 bin 705 ekip, 6 bin 760 personel, 21 hava aracı ve 47 narkotik dedektör köpeğinin görev aldığı ifade edildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların gençleri koruma amacı taşıdığını vurguladı:

“Gençler, uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele sizleri koruma mücadelesidir.

Geleceğinizi çalan uyuşturucu maddelerden uzak durun. Biz sizin yanınızdayız.”

Yerlikaya açıklamasında, “Zehir tacirlerine işledikleri suçların bedelini en ağır şekilde ödetiyoruz, ödetmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çenet, Her Cuma Halk Buluşması Yapacak Önceki Haber

Başkan Çenet, Her Cuma Halk Buluşması Ya...

Karacasuda okul servisi eğitimi Sonraki Haber

Karacasuda okul servisi eğitimi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar