23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye Valiliği’nden Kritik Uyarı: Sağanak ve Fırtınaya Dikkat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valiliği’nden Kritik Uyarı: Sağanak ve Fırtınaya Dikkat
Abone ol
Doğu Akdeniz’de 4 Mayıs’ta etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışlar için Osmaniye Valiliği uyarıda bulundu; sel, dolu ve yıldırım riskine karşı dikkat çağrısı yapıldı.

Osmaniye Valiliği, Doğu Akdeniz bölgesinde beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Mersin’in doğu kesimleri ve Kahramanmaraş’ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Meteorolojik değerlendirmelere dayandırılan uyarıda, yağışların gün boyunca etkili olacağı ve akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi.

Yetkililer, kuvvetli sağanakla birlikte oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ani rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini vurguladı.

Uyarının, 4 Mayıs saat 06.00’da başlayacağı ve aynı gün saat 19.00’a kadar geçerli olacağı belirtildi.

Yetkililer, özellikle riskli bölgelerde yaşayan vatandaşların gelişmeleri yakından takip etmelerini ve gerekli önlemleri almalarını istedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa Sözen Filyosun kuşlarını anlattı Önceki Haber

Mustafa Sözen Filyosun kuşlarını anlattı

Erzincanda uygulamalı trafik eğitimi verildi Sonraki Haber

Erzincanda uygulamalı trafik eğitimi ver...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar