160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye Valiliği O Görüntülerle İlgili Soruşturma Başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valiliği O Görüntülerle İlgili Soruşturma Başlattı
Abone ol
Osmaniye Hayvan Barınağı’nda 21 köpek ölü bulundu. Valilik, hayvan ölümleriyle ilgili inceleme başlattığını açıkladı.

Osmaniye’deki hayvan barınağında çok sayıda köpeğin ölü bulunduğuna dair sosyal medyada yer alan iddialar üzerine Osmaniye Valiliği inceleme başlattığını duyurdu.

Osmaniye Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Osmaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından Osmaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi hayvan mezarlığında kontroller gerçekleştirildi.

Yapılan incelemelerde, 6 aylıktan küçük 15 yavru köpek ile 4 yetişkin köpek olmak üzere toplam 19 köpeğin ölü olduğu tespit edildi.

Ayrıca bakımevinin muayene odasında, muayene masası üzerinde 2 yetişkin köpek ölüsü daha bulundu.

Sonuç olarak, barınakta toplam 21 köpek ölüsü bulunduğu belirlenirken, yeni ölen 4 köpek kadavrası, ölüm nedenlerinin tespiti için Adana Veteriner Kontrol Enstitüsü’ne gönderildi.

Yetkililer, olayın titizlikle takip edildiğini ve kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti.

 

 

 

 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye karla mücadele ediyor, Kırıkkale güneşli havayı yaşıyor: Kara hasret kaldıkÖnceki Haber

Türkiye karla mücadele ediyor, Kırıkkale...

Dışişleri Bakanı Fidan, Çinli mevkidaşı Wang ile görüştüSonraki Haber

Dışişleri Bakanı Fidan, Çinli mevkidaşı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar