AK Parti MKYK Üyesi Durmuş Fatih İleri ve beraberindeki heyet, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek kent ekonomisi, ticaret yapısı ve genç girişimciliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Devrim Murat Aksoy, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Durmuş Fatih İleri’yi makamında ağırladı.
Ziyarete ayrıca AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen görüşmede, Osmaniye’nin mevcut ekonomik durumu, ticaret yapısı ve gençler özelinde girişimcilik konusu ele alındı.
Sohbet havasında geçen ziyarette, bölgedeki yatırım fırsatları ve gençlerin iş dünyasına katılımını artıracak projeler de değerlendirildi.
Ziyarette OTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özbay ve Haydar Coşkun da hazır bulundu.
Ziyaretin ardından konuşan Başkan Devrim Murat Aksoy, “Nazik ziyaretlerinden ötürü Sayın Durmuş Fatih İleri ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum.
Kentimizin gelişimi ve genç girişimcilerimizin desteklenmesi adına yapılan bu tür görüşmeler bizler için oldukça kıymetlidir,” dedi.
Yorum Yazın