Osmaniye’nin yeni İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva görevi selefi Ahmet Selçuk Okumuş’tan devraldı.
Osmaniye’nin yeni İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva görevi halefi Ahmet Selçuk Okumuş’tan devraldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle Osmaniye'ye atanan Mehmet Sarıbuva göreve başladı.
Osmaniye’nin yeni emniyet müdürü Mehmet Sarıbuva, görevi Ahmet Selçuk Okumuş’tan resmen devraldı.
Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle Osmaniye Eski İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Karaman İl Emniyet Müdürü olmuştu.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva kimdir?
1971 Denizli Çivril Doğumludur.
1993 yılında Polis Akademisinden mezun olmuş ve Komiser Yardımcısı olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başlamıştır.
Sırasıyla Elazığ, Afyonkarahisar, Ankara İl Emniyet Müdürlükleri ile Başbakanlık Koruma Müdürlüğü, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında çeşitli rütbelerde görev yapmış olup,
02/08/2023 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2023/355 sayılı kararı ile Osmaniye İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 09/08/2023 tarihinde görevine başlamıştır.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Yazın