09 Şubat, 2025, Pazar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye Belediyesi’nde “Vatandaş Odaklı Belediyecilik” Eğitimi Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesi’nde “Vatandaş Odaklı Belediyecilik” Eğitimi Düzenlendi
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerine hızlı ve etkin çözümler üretebilmek amacıyla “Vatandaş Odaklı Belediyecilik, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim” konularında bir eğitim programı gerçekleştirdi.
Google News

Osmaniye Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerine hızlı ve etkin çözümler üretebilmek amacıyla “Vatandaş Odaklı Belediyecilik, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim” konularında bir eğitim programı gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Erdem Bülbül tarafından verildi.

Eğitimde, belediye müdürlüklerinde vatandaş istek ve şikâyet otomasyonu üzerinde çalışan personellere, kurumsal iletişimin tarihçesi, etkin iletişim stratejileri ve belediye hizmet sunumunda personellerin izlemesi gereken iş süreçleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Ayrıca, Osmaniye Belediyesi’nin iletişim stratejisi ile kurumsal iletişimde yaşanan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm yolları tartışıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, programda yaptığı konuşmada, vatandaşların taleplerinin çözümünde personellerden daha fazla hassasiyet beklediklerini ifade etti.

Başkurt, Osmaniye Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyen bir kurum haline geldiğini belirterek, bu tür eğitimlerin vatandaş-belediye arasındaki sorunların daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Eğitim programı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Erdem Bülbül’ün katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.

Osmaniye Belediyesi, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aracına bindiği taksiciyi ormanda öldüren sanığın yargılanmasına devam edildiÖnceki Haber

Aracına bindiği taksiciyi ormanda öldüre...

Balıkesirin yatırımları değerlendirildiSonraki Haber

Balıkesirin yatırımları değerlendirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar