Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Osmaniye Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeliyle bir araya gelerek birlik ve kardeşlik mesajı verdi.
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ile birlikte Osmaniye Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Programda belediye personeliyle bir araya gelen protokol üyeleri, çalışanların bayramını kutladı.
Belediye binasında gerçekleştirilen programda konuşan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Osmaniye’ye hizmet eden belediye personelinin önemine dikkat çekti.
Serdengeçti, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Osmaniye Belediyemizde düzenlenen bayramlaşma programında, şehrimize emek veren belediye personelimizle bir araya geldik.
Osmaniye’mizin her sokağında, her hizmetinde alın teri bulunan kıymetli personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor; birlik, huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara erişmeyi temenni ediyorum.”
Bayramlaşma programında personelle sohbet eden Vali Serdengeçti ve Belediye Başkanı İbrahim Çenet, belediye çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.
Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yorum Yazın