160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Oryantal Asenanın baba acısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantal Asenanın baba acısı
Abone ol
Didim Merkez Camii’nde öğle Namazını Müteakip Kılınan Cenaze Namazının Ardından çakmak’ın Cenazesi Denizköy Mezarlığı’nda Defnedildi.

Oryantal danslarıyla bir döneme damga vuran dansçı Asena Çakmak’ın babası 85 yaşında hayatını kaybederken, cenazeye katılan Asena’nın hayli üzgün olduğu görüldü.

Didim Efeler Mahallesi Gerçek Yalı sitesinde eşiyle birlikte yaşayan, 85 yaşında ve aynı zamanda Oryantal Asena olarak bilinen Asena Çakmak’ın da babası Burhan Çakmak hayatını kaybetti. Burhan Çakmak’ın yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı 3 aydır hastanede tedavi gördüğü öğrenilirken, babasının ölüm haberini alan Asena, eşi Hasan Dere ile Didim’e geldi. Didim Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakmak’ın cenazesi Denizköy Mezarlığı’nda defnedildi.

Asena Çakmak’ın cenazede hayli üzgün olduğu ve sık sık ağladığı görülürken, “Baba acısı ne diyebilirim ki, çok üzgünüm” diye konuştu. Asena ile annesi, cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memurları ilgilendiren 7.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ilk aşama tamamlandıÖnceki Haber

Memurları ilgilendiren 7.Dönem Toplu Söz...

Azubuike, çapraz bağlarından ameliyat olacakSonraki Haber

Azubuike, çapraz bağlarından ameliyat ol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar