160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ortaokulunda enerji tasarrufu için örnek adım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaokulunda enerji tasarrufu için örnek adım
Abone ol
Adıyaman’ın Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda Eskiyen 210 Floresan Lambanın Led Lambalarla Değiştirilmesiyle Enerji Tasarrufu Sağlanması Hedefleniyor.

Adıyaman’ın Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda eskiyen 210 floresan lambanın led lambalarla değiştirilmesiyle enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Tasarruf tedbirleri kapsamında, Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu idaresinin girişimleriyle hayata geçirilen proje, hem çevreye duyarlılık hem de sürdürülebilirlik açısından önemli bir örnek teşkil etti.

İstanbul’da ikamet eden hayırsever Necmettin Yalçın Salt, bu projede destek olarak okula büyük katkı sağladı. Okul idaresi ve okul aile birliği, eğitim ortamının daha ferah ve aydınlık hale gelmesini sağlayan hayırsever avukata teşekkürlerini iletti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Giresun Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuranların sayısı 71e yükseldi Önceki Haber

Giresun Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Sal...

Vatandaşlar güneşli havanın tadı çıkarıyor Sonraki Haber

Vatandaşlar güneşli havanın tadı çıkarıy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar