30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ortaköy Mesire Alanına lavanta dikildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaköy Mesire Alanına lavanta dikildi
Abone ol
YUNUSEMRE BELEDİYESİ, ORTAKÖY MESİRE ALANINI LAVANTALARLA BEZEDİ. YAKLAŞIK 7 DÖNÜMLÜK ARAZİYE DİKİLEN LAVANTALAR BÖLGENİN EKOLOJİK, EKONOMİK VE SOSYAL ANLAMDA KALKINMASINA KATKI SAĞLAYACAK.

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanını lavantalarla bezedi. Yaklaşık 7 dönümlük araziye dikilen lavantalar bölgenin ekolojik, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasına katkı sağlayacak.


Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanında 7 dönümlük bahçeye 2 bin 600 adet lavanta fidanı dikti. Alanın etrafında da ıhlamur ve çınar fidanları toprakla buluşturuldu. Çalışmayla bölgede alternatif ürün çeşitliliğini arttırmayı planladıklarını aktaran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kurulduğumuz günden bu yana Yuntdağı’nda fidan dağıtımı, arıcılık, aşılama gibi çalışmalarla üreticimizi destekliyoruz. Şimdi de Ortaköy Mesire Alanının bulunduğu yerde lavanta bahçesi oluşturduk. Ekiplerimiz alanda 2 bin 600 adet lavantayı toprakla buluşturdu. Alanın çevresine de ıhlamur ve çınar fidanları dikimi yapıldı” dedi.


Bölge halkı yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toroslarda sıfır atık uygulaması yaygınlaşıyor Önceki Haber

Toroslarda sıfır atık uygulaması yaygınl...

Dijial Pazarlama Akademisi ilk mezunlarını verdi Sonraki Haber

Dijial Pazarlama Akademisi ilk mezunları...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar