160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ortaca Turizm Festivali başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaca Turizm Festivali başladı
Abone ol
MUĞLA’NIN ORTACA İLÇESİNDE DÜZENLENEN 25.TARIM, ÇEVRE VE TURİZM FESTİVALİ BAŞLADI. FESTİVALİN İLK GÜNÜNDE İREM DERİCİ SAHNE ALDI.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen 25.Tarım, Çevre ve Turizm Festivali başlarken, festivalin ilk gününde İrem Derici sahne aldı.



Bu yıl 25.cisi düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Belediye binası yanından mehteran takımı eşliğinde başlayan yürüyüş, festivalin düzenlendiği pazar yerinde sona erdi. Folklor ekibi ve mehteran takımın gösterisinin ardında festival alanında yer alan stantlar gezildi.



Yoğun bir katılımın olduğu 25.Tarım Çevre ve turizm festivalinin ilk gün final konserinde İrem Derici sahne aldı. Katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleşen konser havai fişek gösterisi ile son buldu.



Festival programına AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Kaymakam Adayı Ayşegül Yıldırım, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, protokol üyeleri , basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Didim, yatırımcıların merkezi haline geldiÖnceki Haber

Didim, yatırımcıların merkezi haline gel...

Karaköprüde gençler robotik kodlama eğitimi alıyorSonraki Haber

Karaköprüde gençler robotik kodlama eğit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar