03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ordunun kırsalında beton yol çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordunun kırsalında beton yol çalışmaları sürüyor
Abone ol
Ordu Büyükşehir Belediyesi Tarafından Mesudiye Ilçesine Bağlı Güvenli Ve Dayılı Mahallelerinde, Ulaşımın Daha Güvenli Ve Konforlu Hale Getirilmesi Amacıyla Beton Yol çalışması Gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçesine bağlı Güvenli ve Dayılı mahallelerinde, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla beton yol çalışması gerçekleştirildi.

Mesudiye’nin engebeli arazi yapısı nedeniyle ulaşımda zorluk yaşanan güzergâhlarda çalışma yapan ekipler, özellikle tehlikeli virajların bulunduğu yol kesimlerini beton yolla kapladı. Çalışmayla yolların dayanıklılığı artırılırken, sürücü ve mahalle sakinlerinin daha güvenli ulaşım sağlaması hedeflendi. Beton yol uygulamasının, yağışlı havalarda yaşanması muhtemel ulaşım sorunlarının azaltılmasına ve bölgedeki ulaşım konforunun artırılmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Güvenli Mahallesi Muhtarı Hasan Karabulut, yapılan çalışmanın mahalle sakinleri açısından önemli olduğunu belirterek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan ulaşım çalışmalarının Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürüldüğü bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu ilçede tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye Önceki Haber

Bu ilçede tüm öğrencilere çanta ve kırta...

İZBETONda toplu iş sözleşmesi imzalandı Sonraki Haber

İZBETONda toplu iş sözleşmesi imzalandı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar