16 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ordunun dereleri coştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordunun dereleri coştu
Abone ol
Ordu’da Iki Gündür Etkisini Sürdüren Yağışların Ardından Dere Ve ırmaklarda Su Seviyesi Yükseldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Su Seviyesi Yükselen Dere Ve ırmaklarda Incelemelerde Bulundu.

Ordu’da iki gündür etkisini sürdüren sağanak yağışlar nedeniyle akarsuların debisi yükseldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, su seviyesi yükselen dere ve ırmaklarda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Güler, kent genelinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle su seviyelerinde yükselme görülen dere ve ırmaklarda sahada incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Şu ana kadar herhangi bir taşkın yaşanmadığını ifade eden Güler, "İlimiz genelinde etkisini sürdüren yoğun yağışlar nedeniyle su seviyelerinde yükselme görülen dere ve ırmaklarımızda sahada incelemelerde bulunduk. Şu an itibarıyla herhangi bir taşkın yaşanmıyor. 19 ilçemizde ekiplerimizle birlikte sahadayız. Dere yatakları, menfezler ve kritik noktalarımızı anlık olarak takip ediyor, gerekli tedbirleri koordineli şekilde uyguluyoruz. Yağış süresince tüm ekiplerimizle 7/24 teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, yağışların devam etmesi ihtimaline karşı kent genelinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Ekiplerin, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı sahada hazır bekletildiği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırgızistanda 6. Dünya Göçebe Oyunlarından görkemli açılış Önceki Haber

Kırgızistanda 6. Dünya Göçebe Oyunlarınd...

Karamanda halk otobüsü ile ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı Sonraki Haber

Karamanda halk otobüsü ile ticari araç k...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar