25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Orduda eriyen kar suları heyelanlara neden oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda eriyen kar suları heyelanlara neden oldu
Abone ol
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Kabadüz Ve Gürgentepe Ilçelerinde Yaşanan Heyelanlara Hızlı Müdahale Ederek Yolları Yeniden Ulaşıma Kazandırdı.

Yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte eriyen kar suları, Ordu’nun bazı ilçelerinde heyelanlara neden oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kabadüz ve Gürgentepe ilçelerinde yaşanan heyelanlara hızlı müdahale ederek yolları yeniden ulaşıma kazandırdı.

Kabadüz ilçesi Karakiraz Mahallesi’nde, ilçe merkezi ile Esenyurt Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda kar sularının erimesi sonucu göçük meydana geldi. Vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması için kısa sürede bölgeye sevk edilen ekipler, yolda tahkimat çalışması gerçekleştirdi. Zemin güçlendirme ve dolgu çalışmalarının ardından yol yeniden güvenli şekilde trafiğe açıldı.

Öte yandan, Gürgentepe ilçesi Akmescit Mahallesi’nde de kar erimelerine bağlı olarak küçük çaplı heyelan yaşandı. Heyelan sonrası kapanan yolda temizlik ve güvenlik çalışması yapan ekipler, güzergâhı kısa sürede ulaşıma hazır hale getirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde kar erimelerinin devam ettiği bu süreçte olması muhtemel risklere karşı sahada çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Dalak başarılı sporcu öğrencileri kabul etti Önceki Haber

Kaymakam Dalak başarılı sporcu öğrencile...

Ev sahibinin şüphesi ekipleri harekete geçirdi Sonraki Haber

Ev sahibinin şüphesi ekipleri harekete g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar