160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Orduda çatlaklar ve zemininde kayma olan 2 bina boşaltıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda çatlaklar ve zemininde kayma olan 2 bina boşaltıldı
Abone ol
Ordu’da, Iç Ve Dış Kısmında çatlakların Oluştuğu Ve Zeminden Kaymaların Olduğu 2 Bina Tahliye Edilerek Mühürlendi.

Ordu’da zemininde kayma ve duvarlarında çatlakların oluştuğu 2 bina tahliye edilerek mühürlendi.

Olay, Altınordu ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın iç ve dış kısmında çatlaklar meydana gelirken, bitişiğindeki 6 katlı binada da küçük çaplı hasarlar oluştu. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları incelemelerin ardından bitişik durumda olan 2 bina güvenlik amaçlı tahliye edilerek, kapıları mühürlendi.

Mahalle sakinlerinden Arif Kadıoğlu, bir süredir her iki binanın arasında yağmur sonrası su taşkını oluştuğunu söyledi. Kendisinin de tedbir amaçlı evini tahliye ettiğini ifade eden Kadıoğlu, "Bu akşam bizim arka kısmımızda bulunan binada çökme var. Yan tarafındaki binada da çökme oldu. İhbar üzerine itfaiye, AFAD ve polis geldi. 2 bina boşaltıldı ve mühürlendi. Ben kendi binamı da tahliye ettim. Bende mühür yok ama 2-3 gün kontrol edeceğiz" dedi.

Binalardaki kayma ve çatlaklara alt bölgede inşaat için yapılan kazı ve temel çalışmasının neden olabileceği ileri sürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kenan Yıldız, Servet Yardımcı ve Jose Mourinhoya İtalyadan ödül Önceki Haber

Kenan Yıldız, Servet Yardımcı ve Jose Mo...

MED9 liderlerinden İsraile Gazzeye insani yardım geçişlerini serbest bırakma çağrısı Sonraki Haber

MED9 liderlerinden İsraile Gazzeye insan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar