160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Orduda bir haftada 8 binden fazla araç denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda bir haftada 8 binden fazla araç denetlendi
Abone ol
ORDU’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN TRAFİK DENETİMLERİNDE BİR HAFTADA 8 BİNDEN FAZLA ARAÇ DENETLENDİ, BİN 797 SÜRÜCÜ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI.

Ordu’da polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde bir haftada 8 binden fazla araç denetlendi, bin 797 sürücü hakkında işlem yapıldı.


Emniyetten yapılan açıklamada son bir haftada 18 yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği, bu kazalarda 19 vatandaşın yaralandığı belirtildi. Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde 8 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 46 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 12 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 109 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 654 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 57 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 42 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan ve 42 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan işlem yapıldı.


Diğer denetimler ile birlikte toplam 8 bin 846 araç kontrol edilirken, bin 797 araç sürücüsüne muhtelif maddelerinden işlem yapıldığı, 91 aracın trafikten men edildiği ve 8 araç sürücüsünün sürücü belgesinin geri alındığı ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ESOGÜde Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans Programı açıldıÖnceki Haber

ESOGÜde Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans P...

Seyir halinde motosikletin devrilmesi sonucu sürücüsü yaralandıSonraki Haber

Seyir halinde motosikletin devrilmesi so...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar