160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Orduda 5 bin kişiye irmik helvası dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda 5 bin kişiye irmik helvası dağıtıldı
Abone ol
Ordu’nun Altınordu Belediyesi Tarafından üç Ayların Başlangıcı Olarak Kabul Edilen Regaip Kandili’nde 3 Bin Kişiye Irmik Helvası Dağıtıldı.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili’nde 3 bin kişiye irmik helvası dağıtıldı.

Altınordu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaya trafiğinin en yoğun olduğu Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı ve Tahıl Pazarına stantlar kurdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kandil etkinliğinde 5 bin kişilik irmik helvası dağıtıldı. Altınordu Üreten Kadınlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyelerince hazırlanan irmik helvası vatandaşların beğenisi kazandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, üç ayların başlangıcında ilk mübarek gecenin idrak edileceğini ifade ederek, Regaip Kandili’nin Türkiye ve İslam alemi için hayırlar getirmesini diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Uçum Kars 36 Spor başkanlığını bıraktıÖnceki Haber

Ali Uçum Kars 36 Spor başkanlığını bırak...

(Özel) Yol istedi, yolcuların gözü önünde 4 kişinin saldırısına böyle uğradıSonraki Haber

(Özel) Yol istedi, yolcuların gözü önünd...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar