160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Orduda 19 Mayıs kutlamaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orduda 19 Mayıs kutlamaları başladı
Abone ol
Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları Başladı.

Ordu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı.

Ordu Valiliği’nce hazırlanan kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Burada yapılan törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Akabinde, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programına, Atatürk Anıtı önünde bulunan alanda yapılan etkinliklerle devam edildi. Burada gerçekleştirilen programda ilk olarak halk oyunları sergilendi, günün anlam ve önemine ilişkin şiirler ve türküler okundu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından bir konuşma gerçekleştirerek, bu anlamlı günün 104’üncü yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Programda öğrenciler ve gençler tarafından hazırlanan jimnastik, tekvando ve çeşitli gösteriler sunuldu.

Düzenlenen programa Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve protokol üyeleri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TCG Gurbet Hücumbotu İzmitte Önceki Haber

TCG Gurbet Hücumbotu İzmitte

Gölbaşında 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi Sonraki Haber

Gölbaşında 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar